Hjemmelaget vegansk smør / rapskokos

Å lage sitt eget veganske smør er virkelig noe jeg har hatt lyst til lenge, så endelig bare gjorde jeg det. Jeg så på masse oppskrifter og kom til slutt fram til en slags mellomting jeg likte godt. Denne oppskriften er kjempeenkel og lettvint, og smøret blir veldig godt på smak og konsistens.


Du trenger:
3,5 dl flytende kokosolje (f.eks HER er det billig)
1,2 dl usøtet soyamelk
0,5-1 dl nøytral olje (0,5 dl gir veldig hardt smør og 1 dl gir veldig smøremykt smør, juster etter ønske)
Litt salt (jeg foretrekker ca 2 ts havsaltflak knust)
1 ts eplecidereddik 
6 ss lecitin pulver (HER)


Framgangsmåte:
Bland alt sammen i en blender og blend! Fyll så over i ønskede former og sett på kjøl eller frys. Vel bekomme ♥Legg gjerne til inspirasjonskanalen veggisrr på snapchat, og sjekk gjerne ut den nye facebookgruppen "Vegansk Inspirasjon" (HER)

#vegansk #smør #margarin 

Hjemmelaget vegansk burgerdressing

En av de tingene jeg hadde vanskelig for å "forlate" da jeg ble veganer var min kjære hamburgerdressing. But cry no more tears. Her kommer redningen, og den er kjempeenkel.


Du trenger: 
6 store ss vegansk majones. Oppskrift HER (jeg dropper ofte sennepen i denne oppskriften når jeg skal bruke den til dressing)
3-4 ss hakket sylteagurk
1,5 ss sennep
Ca 1/2 gul løk finnhakket (kanskje helst litt mindre men bruk resten i burgerene)
3 ts paprikapulver
3-4 ts dill


Framgangsmåte:
Bland alle ingrediensene og smak til med dill og pepper. Sett gjerne i kjøleskap en stund før bruk så den får sette seg litt og tykne, men dette er ikke noe must.Husk forresten å legge til snapchaten "veggisrr" for daglig inspirasjon, og sjekk gjerne ut facebookgruppen "vegansk inspirasjon" (HER)

#burger #dressing #burgerdressing 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017


Hvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com


hits