hits

Mac&cheEASY

Den perfekte retten for late netflix kvelder, nok til 1-2 personer, alt etter om du er like storspist som meg. Mer trenger jeg ikke å si om denne oppskriften. Håper det smaker!

Du trenger:
2,5dl makaroni (jeg brukte snarkokt for å gjøre det enklest mulig)
1ss vegansk smør (lag gjerne selv HER)
1ss hvetemel
1 boks oatly havrefløte (2,5dl)
1/2 terning grønnsaksbuljong
3ss næringsgjær 
1/2ts dijonsennep
1ss paprikakrydder
1ts maizenna 


Slik gjør du:
Sett på vann til makaroni og kok den etter anvisning på pakken. I mellomtiden kan du lage sausen: smelt smøret på medium varme. Tilsett melet og rør til det er en jevn masse. Spe med litt og litt havrefløte og rør hele tiden, tilsett buljong i løpet av denne prosessen, den løser seg gradvis opp. Tilsett næringsgjær, sennep, paprikakrydder - og til slutt maizenna, gjerne siktet og løst opp i pittelitt kaldevann hvis du gidder. Da slipper du eventuelle klumper - jeg derimot sikter den rett nedi sausen, og har ikke hatt problemer med det. Kok i et minutt eller to til, nå skal den ha tyknet fint. Hell sausen over makaronien, bland, og spis. Ta evt litt nykvernet pepper på toppen, det liker jeg.

-Jeg bruker næringsgjær fra iherb, klikk HER. Hvis du bruker denne linken sparer du 5% på hele kjøpet, og du støtter meg med 5% av kjøpesummen♥


Meld deg gjerne inn i facebookgruppen "Vegansk Inspirasjon" HER♥ 

#vegansk #makaroni #ost #mac&cheese 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com