hits

To julegavetips helt på tampen

Her kommer to enkle julegavetips helt i siste liten. De må ikke stå i kjøleskap, og de har lang holdbarhet.

Innlegget inneholder affiliateslenker. Hvis dere handler gjennom de får dere 5% rabatt, og jeg får 5% provisjon. Dere må ikke bruke mine linker, men jeg setter pris på støtten hvis dere uansett skal kjøpe produktet ♥

Julegavetips #1: Hjemmelaget kropsskrubb
Dette er en utrolig enkel og fornuftig gave. Det er flere fordeler med denne skrubben i forhold til en hvilken som helst butikkjøpt en. Denne er uten unødvendige og potensielt hormonforstyrrende og kreftframkallende kjemikalier. Den er hudvennlig, dette er viktig for meg som reagerer på omtrent alt. Den er miljøvennlig, altså uten f.eks mikroplast som ofte er i slike produkter. Dessuten er den utrolig god og fuktighetsgivende. 
Du trenger:
1 dl havsalt
1 dl sukker
2 dl kokosolje
1-2ts vaniljeekstrakt (kan kjøpes HER)
Litt revet sitronskall (valgfritt)

Bland sammen ingrediensene og spa over i ønskede glass. Jeg fikk nok til tre relativt små glass av denne oppskriften. Husk at skrubben er veldig drøy i bruk.Julegavetips #2: Tørr suppemiks
Dette får sånn ca alle fra meg til jul i år. Denne suppen har allerede blitt en stor favoritt her i huset, og jeg er ganske sikker på at den skal falle i smak hos de fleste. Den er utrolig enkel, veldig sunn, og annerledes!

Du trenger:
1,5 dl røde linser
1,5 dl grønne linser
1 ss curry pulver
1 ss tørka løk (les mer om tørking/dehydrering av frukt og grønt HER, det er ikke så vanskelig heldigvis)
1 ss tørka hvitløk
2 terninger grønnsaksbuljong

Tøm ingrediensene i et glass lagvis i den rekkefølgen de står skrevet, og send gjerne med en boks kokosmelk, og selvfølgelig instruksjoner på en lapp. 

Instruksjoner:
Tilsett 1 liter vann og en boks kokosmelk og kok i 20-30 min. 
Meld deg gjerne inni gruppen Vegansk Inspirasjon HER ♥

#julegavetips #hjemmelaget #julegave 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com