hits

Veganske vårruller

Du trenger:
2 løker
4 fedd hvitløk 
600 gram hodekål 
4 gulrøtter (ca 300 gram)
Ca 450 gram soyafarse (ca 1,5 pakke)
Ønsket mengde mais, jeg tok ca en halv boks
Filodeig (kjøp et par pakker så fryser du bare ned hvis det blir for mye)




Slik gjør du:
Kutt opp løk, hvitløk og hodekål. Skrell og rasp gulrøttene. Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek løken og hvitløken i noen minutter til de er myke. Tilsett hodekålen og stek i noen minutter til. Tilsett til slutt gulrota og ca 10 ss sweet chilli saus og en dæsj soyasaus. Ha blandingen over i en bolle og stek farse med mais i stekepanna. Til slutt blander du farsen oppi bollen med det andre i, og ruller vårruller av filodeig. Jeg brukte ca 1,5-2 ss fyll per ark. Skal pensles med olje og stekes på 225 grader i 15 min.

Meld deg gjerne inn i facebookgruppa Vegansk Inspirasjon HER.

#vegansk #vårruller 

Én kommentar

07.12.2017 kl.10:41

Ser godt ut 🙂

Skriv en ny kommentar



Hvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com