Omelettkaker

Disse deilige kakene kan du enten spise som en lunsj i seg selv, eller du kan ha de til middag. De gjør seg godt i matpakken. De er enkle å lage, kjempegode, og sunne. Jeg brukte også svart salt, som gir en skikkelig eggesmak.

Du trenger (nok til ett brett):

  • 120 gram kikertmel
  • 160-190 gram vann
  • 4-5 ss stivpisket aquafaba
  • 3 ts bakepulver
  • 2 ts natron
  • 1 ts eplecidereddik
  • Ca 4 ss soltørkede tomater (fra glass, uten oljen)
  • 2-3 vårløker
  • En paprika
  • 4 ss næringsgjær
  • Litt vegeta 
  • Litt svart salt
  • Litt paprikapulver
  • Litt løkpulver
     

Framgangsmåte:

1. Bland sammen kikertmel, vann, krydder og næringsgjær. Også bakepulver, natron og eplecidereddik. Nå er grunnlaget lagt.


2. Vend inn stivpisket aquafaba


3. Tilsett forsiktig paprika og vårløk



4. Tøm i en cupcake form, klikk HER.


5. Stek på 200 grader i sånn 20 min ish.. kanskje? Du ser når de er ferdige. 


6. La de kjøle seg godt ned før du prøver å ta de ut


NB: dine kommer til å bli mye støre, forhåpentligvis, jeg hadde en glipp med bakepulveret. Uansett gode.

INNLEGGET INNEHOLDER AFFILIATSLENKER

Legg gjerne igjen en kommentar om du likte oppskriften ♥

#vegansk #vegetar #kikerter #kikertmel #omelett 

 

Én kommentar

elisebr

19.09.2017 kl.11:18

Så nydelige og gode de så ut :)

Skriv en ny kommentar



Hvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com


hits