Endelig oppe og går!

Heisann kjære gode seere! Nå er endelig bloggen oppe og går. Etter mye om og men og kjempemasse hjelp fra Mathias så klarte jeg endelig å få et fint design på bloggen. Hurra! Nå er det bare å glede seg til enda mer inspirasjon, som også nå kan sees igjen og igjen og igjen. Jeg håper dere liker designet. Det kommer en toppmeny etter hvert hvor du kan velge oppskriftskategori, men det er ikke nødvendig enda uansett. 


Konseptet med denne bloggen kommer ikke til å være at jeg forfatter oppskrifter, eller kanskje av og til, men at jeg finner oppskrifter, evt oversetter de til norsk og ser om jeg finner tilsvarende produkter i Norge hvis oppskriften krever ett eller annet produkt som vi ikke har i Norge. Så poster jeg framgangsmåte og en oversatt oppskrift hvis oppskriften er bra, slik at dere slipper å kaste vekk like mye til til å lete gjennom masse oppskrifter som kanskje ikke fungerer så godt i praksis. Jeg håper dere kommer til å like bloggen!

Velkommen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHvis du er interessert i vegansk mat og vil bli inspirert, så er dette bloggen for deg! Følg gjerne min inspirasjonssnap veggisrr for daglig inspirasjon.

Kontakt


ragnaroaldset@gmail.com


hits